MGB Consulting

Persoonlijke Coaching

De begeleiding van MGB consulting is mensenwerk en zoemt daarom in op wie u bent en wat u nodig hebt, het accent ligt op de persoon en zijn specifieke inbreng die het resultaat veroorzaakt.

Persoonlijke coaching

MGB consulting is er op uit dat mensen:

Het resultaat is dat de individuele mensen tot hun recht komen en dat de organisatie als geheel profiteert.

Een goed begin is het halve werk

De eerste stap bij verandering is: kijken naar de situatie die u wilt veranderen. Als u bijvoorbeeld van baan wilt veranderen, kijkt u naar wat u nú hebt en op welke punten dat wel of niet bevalt. U kijkt ook naar uzelf: waar bent u goed in en waarin niet? Wat vindt u belangrijk? Wat motiveert u? Diezelfde vragen kunt u stellen als u aan een project begint, als zich een conflict voordoet, als u de kwaliteit wilt verbeteren of bij reorganisaties.

De ervaring leert dat het voor duurzame verandering belangrijk is om tenminste een goed beeld te hebben van uzelf. Dat is niet eenvoudig, omdat we onze waarneming altijd inkleuren. MGB consulting helpt u achter uw roze bril te kijken. Ze helpt u via drie sporen uw doel te bereiken:

Waar krijgt u energie van?

Hoe goed kent u uzelf? Weet u welke vijf dingen u het meest motiveren? Wat zijn uw grootste talenten? En wat kunt u beter aan anderen overlaten?

Onderzoek toont aan dat we niet altijd eerlijk naar onszelf kijken. Zeker als u wilt weten wat uw hart sneller doet kloppen, kunt u het best de hulp inroepen van een neutrale persoon die niet al bij voorbaat een oordeel heeft en die weet waar u naar moet kijken om een juist beeld te krijgen van uzelf.